Din handlekurv er tom.
0 produkter i handlevogn
Om oss

Fjellbooking er et familiedrevet reisebyrå som tilbyr utleie av hytter og leiligheter på spennende høydemål i Norge. Selskapet ble etablert i 2014 med mål om å bli en uavhengig og proaktiv leverandør av utleie av feriehus i Norge til utenlandske turister.

Vår forretningsmodell er å tilby hytteeiere en komplett utleietjeneste for sine eiendommer, inkludert markedsføring gjennom vår nettside. Eiendomsforvaltning, nøkkellevering, utleie av sengetøy, salg av ved og komplett økonomisk administrasjon er alle elementer i vår tjeneste.

Fjellbooking er stolte av å tilby gjester, reisebyråer og andre kunder rundt 90 velholdte hytter og leiligheter til utleie gjennom hele året. Standarden på utleieboligene varierer fra enkle og effektive sportsleiligheter til luksuriøse hytter med alle moderne fasiliteter. I tillegg til å tilby konkurransedyktige leiepriser, vil våre kunder også få et Fjellbooking rabattkort ved ankomst. Kortet er gyldig for antall registrerte gjester, og varer under hele oppholdets varighet!

Fjellbooking har stor tro på samarbeidet mellom de ulike tjenesteleverandørene, både lokalt og regionalt, for å gi våre kunder en best mulig opplevelse. Vårt mål er å gi våre gjester en god opplevelse av søk og bok av eiendom gjennom vår nettside.